Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@04:56:28 GMT

فیات 500 برقی معرفی شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۴۳۳۳

فیات 500 برقی معرفی شد

فیات از نسخه سه‌در و کاملا جدید خودروی الکتریکی 500e رونمایی کرد که دارای درِ کوچکی در سمت سرنشین است. این مدل به‌عنوان سری ویژه La Prima با مجموعه‌ای از آپشن‌های سفارشی به فروش می‌رسد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، فیات برای اولین ‌بار در ماه مارس سال جاری از مدل کاملا جدید 500 الکتریکی (یا 500e) رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روز قبل از اینکه دنیا به دلیل شیوع ویروس کرونا با تعطیلی گسترده رو‌به‌رو شود، خودروساز ایتالیایی پیش‌نمایش آینده خودروی معروف خود را به نمایش گذاشت که اولین عضو اصلاح‌شده از خانواده 500 به شمار می‌رود. با گذشت بیش از هفت ماه، فیات از نسخه جدید این مجموعه با نام 500 الکتریکی ۳ + ۱ رونمایی کرد. فیات 500 الکتریکی ۳+۱، دارای دو در اصلی برای طرفین و یک در کوچک سمت راست است تا ورود و خروج سرنشنیان ردیف عقب را بهبود بخشد.

 

مسئولان فیات می‌گویند این نسخه جدید و کاربردی خودروی الکتریکی شهری برای افرادیطراحی شده است که خانواده دارند و باید به‌صورت روزانه، کارهای مختلفی انجام دهند. این محصول جدید با عنوان «کاملا جدید، کاملا برقی و با در اضافه» توصیف شده است؛ اما هنوز نام مشهور «فیات 500» را با خود یدک می‌کشد. این اساساً همان خودرویی است که در مارس امسال به نمایش گذاشته شد؛ اما ‌اکنون در کوچکی در سمت سرنشین اضافه شده است و همان‌طور که در تصاویر می‌بینید، در سمت راننده وجود ندارد.

خبر خوب اینکه قدرت مانور فیات 500 به خطر نیفتاده؛ زیرا نسخه سه‌در این خودرو دارای ابعادی دقیقاً مشابه 500e استاندارد است. جالب اینجا است که هیچ تفاوتی بین اندازه و شکل در سرنشین در 500e ۳ + ۱ و 500e معمولی وجود ندارد. در این مدل گل‌گیر محکم در مدل استاندارد به درِ کوچکی تبدیل می‌شود که دارای لولایی در عقب است.

فیات خاطرنشان می‌کند که درِ جدید با وجود اینکه ۳۰ کیلوگرم به وزن کلی خودرو اضافه می‌کند، بر هندلینگ و مصرف انرژی آن تأثیر نمی‌گذارد. ناگفته نماند که به‌عنوان یک اقدام ایمنی، درِ کوچک عقب فقط هنگام باز شدن درِ سمت سرنشین قابل باز شدن است.

فروش فیات 500 الکتریکی جدید ۳ + ۱ در قالب سری ویژه La Prima آغاز می‌شود که دارای تجهیزات استاندارد زیادی از جمله کروز کنترل تطبیقی​​، چراغ‌های جلوی تمام LED، سیستم تشخیص علائم راهنمایی، حسگرهای ۳۶۰ درجه پارکینگ، دوربین پارک و تعداد بیشتری امکانات رفاهی است. فیات همچنین سه تیپ مختلف برای مدل معمولی 500 شامل اکشن، Passion و آیکون عرضه می‌کند که ترکیبی متفاوت از پکیج باتری، موتور الکتریکی، آپشن‌ها و امکانات سفارشی برای مشتریان ارائه می‌دهد.

منبع: زومیت

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خودروی الکتریکی موتور الکتریکی فیات 500 خودرو برقی فیات فیات 500

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ساینس الرت، محققان توانسته اند اتصالات عصبی به نام سیناپس‌ها را با استفاده از همان آب و مواد نمکی که مغز از آن استفاده می‌کند شبیه سازی کنند؛ پیشرفتی که به رشته نوظهور «یونترونیک» که ترکیب زیست شناسی و الکترونیک است کمک می‌کند.

گروهی از پژوهشگران دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی، از عملکرد مغز انسان که از ذرات باردار به نام یون‌های محلول در آب برای انتقال سیگنال‌ها در نورون‌ها استفاده می‌کند، الهام گرفته اند.

یکی از ویژگی‌های مهم توانایی مغز برای پردازش اطلاعات، انعطاف پذیری سیناپسی است که به نورون‌ها اجازه می‌دهد تا قدرت اتصالات بین خود را در پاسخ به تاریخچه ورودی تنظیم کنند.

این دستگاه که جدید «ممریستور یونترونیک» نام دارد، میزان بار الکتریکی را که قبلا از آن عبور کرده است «به یاد می‌آورد» و ما را به ساخت سیستم‌های مصنوعی با قابلیت تقلید از مغز ابرقدرت انسان نزدیک‌تر می‌کند.

«تیم کامسما» «Tim Kamsma» فیزیکدان نظری از دانشگاه اوترخت، می‌گوید: این دستاورد نشان دهنده یک پیشرفت حیاتی به سمت رایانه‌هایی است که نه تنها می‌توانند الگو‌های ارتباطی مغز انسان را تقلید، بلکه از همان محیط نیز استفاده کنند.

ممریستور یونترونیک به شکل مخروط با محلول آب و نمک در داخل آن، فقط ۱۵۰ در ۲۰۰ میکرومتر عرض دارد (عرض حدود سه یا چهار تار موی انسان در کنار هم). تکانه‌های الکتریکی باعث حرکت یون‌ها در کانال مخروطی شکل شده و تغییرات در بار الکتریکی منجر به تغییر در حرکت یون می‌شود. تغییر در چگونگی رسانش الکتریسیته سیناپس را می‌توان اندازه گیری و رمزگشایی کرد تا دریابیم سیگنال ورودی چه بوده که این نشان دهنده نوعی حافظه است.

طول کانال بر مدت زمان حفظ حافظه ممریستور تأثیر می‌گذارد و این نشان می‌دهد می‌توان کانال‌ها را برای کار‌های خاصی طراحی کرد دقیقا مانند آنچه در مغز وجود دارد. فیزیک دان‌ها همچنین در تلاش برای یافتن روش‌های مختلف ترکیب این سیناپس‌های مصنوعی هستند.

اگرچه هنوز این دستگاه و به طور کلی یونترونیک، در مراحل بسیار اولیه هستند، اما با توجه به تولید نسبتا سریع و ارزان، این طراحی جدید می‌تواند برای طیف وسیعی از کاربرد‌های آینده مقیاس پذیر باشد.

مجریان این طرح می‌گویند اگرچه سیناپس‌های مصنوعی قادر به پردازش اطلاعات پیچیده بر اساس مواد جامد هستند، اما ما اکنون و برای اولین بار نشان دادیم که این شاهکار با استفاده از آب و نمک نیز قابل اجراست. ان‌ها به طور موثر رفتار عصبی را با استفاده از سیستمی تکرار می‌کنند که از محیطی مشابه مغز استفاده می‌کند.

این پژوهشگران امیدوارند با الگوبرداری از مغز، به جای تکیه بر فرآیند‌ها و اجزای الکتریکی سنتی و رایج، بتوان با رایانه‌ها به ظرفیت و کارایی مغز نزدیک شد.

نتایج این تحقیقات در نشریه PNAS منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین